Rentable
Sikre
Strømlinede
Cykelforsikringer

Lad Bikekey om at administrere jeres cykelforsikringer med vores end-to-end IT-løsninger.
Header image
Upload UI elementUpload UI elementUpload UI elementUpload UI element
Det sikre, grønne & præventive valg
Det sikre

Vores systemer eliminerer svindel ved cykelforsikring gennem personverificering og billed-verifikation der sikrer, at cyklen er i besiddelse på tegningstidspunktet

Det grønne

Vi videreformidler automatisk alle cykler efter forsikringen er udbetalt til samarbejdspartnere. I kan følge jeres cyklers vej tilbage ud i samfundet med løbende opdateret data til ESG-rapportering

Det præventive

Alle forsikringskunder modtager gratis Bikekey cykelregistrering og -sikring der forbinder deres cykel til deres personlige Mit-ID, og sikrer den med dokumenterbart præventive virkemidler.

Sådan virker det

1

Kunden tegner cykelforsikring

Når kunden har tegnet en cykelforsikring hos jer modtager de en mail med deres police, samt et link til vores verificerings-modul. Vi kan automatisk indhente de data der har været indsamlet i indtegningsprocessen, såsom navn, adresse & stelnummer, så kunden ikke kommer til at skulle angive dette to gange.

2

Kunden verificere cykel ved Bikekey

Som en del af cykelverificeringen modtager kunden et brev fra os med en cykelnummerplade. Kunden skal angive cyklens stelnummer, uploade kvitteringen, og derefter gennemføre en tre-trins billed-verifikation af henholdvis deres cykel, cyklen med nummerplade påsat, samt cyklens stelnummer. Herefter bliver cyklen sendt til godkendelse ved ved os. Bikekey håndterer al fragt og kunderservice relateret til cykelverificering.

3

Automatisk skadehåndtering

Når kunden melder cyklen stjålet, enten via Bikekey-registreret eller vores white-label skadeanmeldelses-modul, registrere vi automatisk anmeldelsen i politiets systemer. Såfremt cyklen er Bikekey-verificeret modtager i skaden til udbetaling og får efterfølgende automatisk overført ejerskabet af cyklen.

4

Vi videreformidler jeres cykler

Når en cykel i ejer bliver fundet bliver den automatisk slået op på vores markedsplads hvor cykelværksteder landet over kan reservere og afhente cyklen med det formål at videreformidle den. I kan både donere eller opkræve betaling ved afhentning, med udgangspunkt i cyklens værdi. I kan til enhver tid logge ind i jeres ESG-rapportmodul og følge jeres cykles vej tilbage ud i samfundet samt beløb til udbetaling.

Fordele der er til at forstå

Plug and play løsning
Vi kender forsikringsbranchen indgående. Vores IT-løsninger er derfor udviklet til at kunne integrere ind i jeres nuværende arbejdsgange og eksisterende STP-systemer
Spar penge på administration & IT
Vi har taget alle manuelle processer og gjort dem automatiske i et end-to-end modul. Vi sparer jer på den måde tid og penge på både intern IT-udvikling og administration.
Fremtidssikret infrastruktur
Vi udvikler og opdaterer vores IT-løsninger kontinuerligt i takt med at ny teknologi kommer på banen. Nye opdateringer bliver udrullet løbende og er altid inkluderet som standard.

Til både cykel- og indboforsikringer

Se hvordan i kan gøre Bikekey til en medlemsfordel hvad angår jeres indboforsikringer

Kontakt os

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
René Nørgård
Salgsansvarlig
rene@bikekey.com

Kontakt os for en personlig gennemgang

Vi sidder klar til at give din en personlig demo af vores forsikringsmodul

Tak - vi giver dit et kald hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Dansk iværksætteri
Dansk innovation
Dansk design