Cykel en grønnere, sundere og mere effektiv arbejdskultur i møde

Cyklen er den ultimativt mest bæredygtige pendlermåde - samtidig kan i som virksomhed også nyde godt af flere sundheds- og effektivitetsgevinster.

Mere cykling kan afspejles direkte på bundlinjen

Når en medarbejder skifter passiv transport ud med cykling sparer virksomheden fem sygedage om året. Samtidig har cykling en dokumenterbar positiv effekt på både medarbejderes trivsel og effektivitet på arbejdspladsen.

At fremme cykling er fantastisk virksomhedsbranding

Når medarbejdere og kunder ser, at din virksomhed aktivt støtter cykling som en miljøvenlig og sund transportmulighed, sender det et positivt budskab om jeres værdier og engagement i at reducere jeres miljømæssige fodaftryk.
Mockup

Innovativ og moderne cykelregistrering og -sikring til alle medarbejdere

Med cykel-nummerpladen digitalisere vi jeres medarbejderes stelnummer, og gør det markant lettere og hurtigere for andre at tilgå cyklen på vores registerer. Samtidig sender det er stærkt signal om, at medarbejderens cykel er forbundet til deres Mit-ID.
Mockup

Skab incitamenter der fremskynder cykling i jeres virksomhed

Fra Bikekey kan i oprette interaktive leaderboards, f.eks. på tværs af medarbejdere eller afdelinger, som automatisk opdateres løbende. Som virksomhed kan i på den baggrund infører diverse incitament-programmer for at tilgodese medarbejdere der vælger cyklen.
Mockup

Løbende dataindsamling om medarbejder-pendling til ESG-rapportering

Vi indsamler løbende data om jeres medarbejderes pendlervaner på tværs af alle transporttyper. Generer en fuld rapport med eventuel ekstrapolering til hele virksomheden for fuld compliance med f.eks. Scope 3.7 ESG-rapporting.

Kontakt os for en personlig gennemgang

Vi sidder klar til at give din en personlig demo af vores virksomhedsmodul

Tak - vi giver dit et kald hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Dansk iværksætteri
Dansk innovation
Dansk design