Vind en EFUTURE E-mini Low el-cykel til en værdi på over 15500,-

Kampagne

Vind en EFUTURE E-mini Low el-cykel til en værdi på over 15500,-

Registrer din cykel på Bikekey og deltag i lodtrækningen om en Bikekey x eMini Low fra den danske cykelproducent EFUTURE

Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read

Til og med den 30 september kan du lige nu vinde en spritny E-mini Low el-cykel fra den danske cykelproducent EFUTURE når du registrere en cykel på Bikekey.

Cyklen er en speciel og yderst sjælden model som er et produkt af et samarbejde imellem Bikekey og EFUTURE. Cyklen har blandt andet vores cykelnummerplade integreret direkte i stellet under lakeringen og har på den baggrund været omtalt i diverse medier. Derudover kommer cyklen også med vores Permamark UV-mærkning på batteriet samt en livstids-cykelregistrering.

Om modellen e-Mini Low fra EFUTURE’s hjemmeside:

Meget lav indstigning på kun 36 cm!
Fatbike dækkene er perfekt til både landevejen og skovstierne, og giver ikke den store modstand, som det ved første øjekast ligner. Sørger man for at have nok luft i dækkene, er rullemodstanden ikke meget større end med almindelige cykeldæk.
eMini kan foldes sammen, og er super nem at tage med i bilen. Mange af vores kunder benytter foldefunktionen dagligt, men der er også nogen der slet ikke bruger foldefunktionen. Der findes også gode cykelanhængere som er lavet til Fatbikes, og som sagtens kan have 2 stk. eMini bagpå.
Batteriet kan let afmonteres, og tages med ind for at lade – har man opvarmet garage kan man også lade direkte på cyklen. Elcyklen får hjælp fra motoren op til 25 km/t og med standard batteri på 375WH en rækkevidde på 40-60km.

Vi trækker lod blandt alle vores brugere med en aktiv cykelregistrering d 30 september kl 23.59.

Læs mere om konkurrencen her.

Se det store udvalg af e-cykler fra EFUTURE her

Del vores indlæg med dit netværk
Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read