Vi opgraderer vores Bikekey cykelnummerplader

Nyheder

Vi opgraderer vores Bikekey cykelnummerplader

Vi er glade for endelig at kunne introducere vores nye Bikekey nummerplader - og ja, den nok største forskel er nemlig at man fremover vil modtage to varianter

Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read

Vi opgraderer vores Bikekey cykelnummerplader!

Vi har i længere tid arbejdet hårdt på at udvikle en opdateret version af vores eksisterende nummerplade, baseret på både bruger-feedback samt vores egne observationer.

Derfor er vi glade for endelig at kunne løfte sløret for vores nye Bikekey nummerplader - og ja, den nok største forskel er nemlig, at man fremover vil modtage to varianter.


Ud over ændringer i det visuelle design er nummerpladerne lavet i et nyt destruktibelt tamper-proof materiale, der gør dem ekstremt svære at fjerne.Herudover er selve QR-koden mindre, nemmere at skanne, og forbliver skanbar selvom den beskadiges.

Den nye runde variant er designet med henblik på bagskærme, da den nemt kan skannes selv hvis den bues. Desuden giver den også mulighed for at placere den under cyklen eller et andet mindre synligt sted, såfremt man ejer en dyr cykel, hvor udseendet har stor betydning.

Del vores indlæg med dit netværk
Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read