Bikekey indgår samarbejde med Varefakta - udvider gratis funktionalitet

Presse

Bikekey indgår samarbejde med Varefakta - udvider gratis funktionalitet

Har du også oplevet, at det kan være svært at sikre sig, at man overholder betingelserne I sin forsikringspolice?

Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read

Bikekey indgår samarbejde med Varefakta - udvider gratis funktionalitet

Har du også oplevet, at det kan være svært at sikre sig, at man overholder betingelserne I sin forsikringspolice grundet krav om en eller flere forsikringsgodkendtelåse samt dokumentation for sit låsebevis?  

Det har vores medlemmer hos Bikekey og derfor er vi stolte af at annoncere samarbejdet med Varefakta, der konkret gør det lettere at tjekke digitalt, hvorvidt man har en lås, som opfylder kravene hos sit forsikringsselskab via Bikekey platformen.

Det kan nemlig være lidt af jungle at sikre sig, at man opfylder sine låsekrav, før det er for sent. Derfor har vi i samarbejdet udviklet et låsemodul, der gør det let at tjekke om ens lås er godkendt og opfylder kravene hos sit forsikringsselskab.At låsen er forsikringsgodkendt betyder at den er testet og godkendt af Varefakta, som har tjekket dens kvalitet og robusthed, hvormed vi ultimativt håber at skabe større opmærksomhed på kvalitetslåse, der bidrager forebyggende I kampen mod cykeltyveri.

Som en del af samarbejdet vil Bikekey også udvide den eksisterende gratis funktionalitet på platformen. En væsentlig ændring er, at "Inaktive" cykler, der tidligere har været tidsbegrænset til 30 dage, fremover vil blive betegnet som "Private" og vil have gratis adgang til upload af data, dokumenter, tjek af låseforhold samt MitID-verificeret ejerskifte

Vi er super stolte over at indgå et partnerskab med Varefakta og glæder os til at dele deres ekspertise omkring låseforhold med alle vores medlemmer og resten af Danmark, så vi I samarbejde kan skabe endnu bedre vilkår for danske cykelejere!

Del vores indlæg med dit netværk
Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read