Bikekey indgår samarbejde med Cykelven

Kampagne

Bikekey indgår samarbejde med Cykelven

Vores samarbejde betyder, at du som er ansat ved en virksomhed med Cykelven tilknyttet, nu kan få det første års registrering ved Bikekey gratis.

Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read

Vi er stolte over at kunne præsentere vores samarbejde med Cykelven, som med deres mobile cykelværksteder reparerer medarbejdernes cykler hos en lang række af Danmarks mest prominente virksomheder.

Som en registreret socioøkonomisk virksomhed sørger Cykelven ikke kun for, at cykelglæden hos deres kunder altid er i top, men er også garant for en samfundsbevidst virksomhedsdrift. Dette inkluderer blandt andet, at halvdelen af de ansatte er såkaldt udsatte og/eller har kroniske lidelser, samt at alt overskud enten forbliver i virksomheden eller doneres til almennyttige formål!

Vores samarbejde betyder, at du som er ansat i en virksomhed der har Cykelven tilknyttet, nu kan få det første års registrering hos Bikekey gratis når du bestiller din næste reparation! Du skal blot markere Bikekey på din bestillingsblanket, så sørger Cykelven for at påsætte din cykelnummerplade og registrere din cykel hos Bikekey!

Er du ansat i en virksomhed, der har Cykelven tilknyttet? Så er det med at springe på tilbuddet via jeres Cykelven bookingsportal!

Del vores indlæg med dit netværk
Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read