Bikekey indgår samarbejde med Baisikeli

Bikekey indgår samarbejde med Baisikeli

I Bikekey er vi meget stolte over at kunne annoncerer at vi indgår et samarbejde med Baisikeli, der har gjort sig bemærket som en cykelhandler med en mission.

Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read

I Danmark bliver der årligt smidt hundrede tusinder af cykler til skrot. I store dele af Afrika er der hårdt brug for billige transportmidler. Det satte fætrene Niels Bonefeld og Henrik Mortensen sig for at gøre noget ved, da de i 2003 fik ideen til Baisikeli.

I Bikekey er vi meget stolte over at kunne annoncerer at vi indgår et samarbejde med Baisikeli, der har gjort sig bemærket som en cykelhandler med en mission. De indsamler brugte cykler i Danmark, renoverer dem og sælger dem igen for at give dem et nyt liv og mindske miljøpåvirkningen af cykelproduktion. Men Baisikeli går et skridt videre ved også at donere cykler til projekter i Afrika, hvor cykler ikke kun er et transportmiddel, men også et redskab til at forbedre adgangen til uddannelse, sundhedsydelser og beskæftigelse.

I samarbejde med Baisikeli har vi udviklet en laser-engraveringsmetode specifikt til Baisikelis iøjenfaldende mint-grønne batterikasser, der giver hvert batteri et unikt ID og QR-kode, som man kender det fra vores cykelnummerplader. Fordi ID-mærkningen er laserengraveret er den ekstremt svær at fjerne, uden at batterikassen bliver voldsomt beskadiget, og muliggør at man kan tilgå cyklen på Bikekey registeret via batteriet. Batterierne bliver solgt sammen med et udvalg af ladcykler til Baisikelis kunder, som samtidig modtager Bikekey-registrering til selve ladcyklen som en del af købet.

Dette partnerskab mellem Bikekey og Baisikeli er ikke kun en sammenkobling af to stærke aktører på cykelmarkedet, men det er også en forening af to virksomheder, der deler en fælles vision om at gøre en positiv indflydelse på verden. Ved at kombinere Bikekeys registreringsekspertise med Baisikelis genbrugs- og velgørenhedsinitiativer skaber de en kraftfuld symbiose af sikkerhed, bæredygtighed og global solidaritet.

Hos Bikekey ser vi frem til de positive forandringer, som dette partnerskab vil bringe. Det er mere end et samarbejde mellem to virksomheder; det er et skridt i retning af at skabe en verden, hvor cykling ikke kun handler om transport, men også om at forbinde samfund og gøre en positiv forskel i menneskers liv, uanset hvor de befinder sig på kloden. Så lad os sammen træde i pedalerne for en bæredygtig, sikker og solidarisk fremtid på to hjul.

Del vores indlæg med dit netværk
Orlando Diggs
11 Jan 2022
5 min read