Beskyt din cykel og støt dansk iværksætteri

Bikekey er startet af fire venner der tilsammen har fået stjålet over 25 cykler. Vi ved derfor, hvor frustrerende det er at miste sin cykel og er glade for at kunne tilbyde dig vores hjælp, hvis du selv har oplevet de frustrationer det skaber at miste en cykel.

Siden vi lancerede vores løsning i sommeren 2022 har tusindvis af cykelejere nemlig beskyttet deres cykel med Bikekey og det har vist en tydelig præventiv effekt overfor cykeltyve. Dertil er antallet af returnerede cykler til deres retmæssige ejer kun steget i takt med at flere har tilsluttet sig vores fællesskab

Vi er virkelig stolte af at kunne tilbyde denne hjælp til frustrerede danske cyklister. Herfra skal der også lyde en stor tak til de mere end 50 cykelbutikker der har valgt at støtte op om vores løsning.

Er din endnu ikke beskyttet? Lad os hjælpe dig eller find os hos din lokale cykelforhandler!

Mød holdet bag Bikekey

Bikekey er historien om fire venner der, præsenteret med en række udfordringer i det danske cykelmiljø, beslutter sig for at indrage teknologien i et forsøg på at skabe flere benspænd for cykeltyve, og bedre betingelser for cyklister, samfundet og miljøet.

Rene Nørgård
Direktør & Salgsansvarlig
Søren Koch
Produktansvarlig
Anders Holm
Marketingansvarlig
Elias Christensen
Driftsansvarlig

Bikekey Advisory Board

Hvis du synes, at Bikekey lyder som et ambitiøst projekt, så kan vi kun give dig ret, og derfor har vi også samlet et hold af langt mere indsigtsfulde individer end os selv til at bidrage med viden og sparring.

Dansk iværksætteri
Dansk innovation
Dansk design