Hos Bikekey kæmper vi for fremtidens cykelsamfund

Vores mission er at gøre det så bekymringsfrit som muligt at være cykelejer i Danmark - det kommer nemlig både dig, samfundet og miljøet til gode! Hos Bikekey vil vi gøre det sværere for tyve både at stjæle og afsætte cykler, og vi vil gøre det lettere for mistede cykler at finde hjem til deres rette ejer.

Vi vil bidrage til at minimere antallet af ejerløse cykler i vores byer og natur og dermed spare på offentlige midler. Vi vil facilitere kontakt mellem verificerede parter til sikker, tryg og dokumenteret cykelhandel I Danmark og bidrage til den grønne omstilling ved at skabe de bedst mulige betingelser for cyklister.

Mød holdet bag Bikekey

Bikekey er historien om fire venner der, præsenteret med en række udfordringer i det danske cykelmiljø, beslutter sig for at indrage teknologien i et forsøg på at skabe flere benspænd for cykeltyve, og bedre betingelser for cyklister, samfundet og miljøet.

Rene Nørgård
Founder & CEO
Søren Koch
Founder & COO
Anders Holm
CMO
Elias Christensen
CTO

Bikekey Advisory Board

Hvis du synes, at Bikekey lyder som et ambitiøst projekt, så kan vi kun give dig ret, og derfor har vi også samlet et hold af langt mere indsigtsfulde individer end os selv til at bidrage med viden og sparring.

Dansk iværksætteri
Dansk innovation
Dansk design