Registrer din cykel gratis* og vind en EFUTURE eMini Low - til en værdi på over 15.500 DKK

Registrer din cykel gratis (*eksl 15,- DKK fragt ) på Bikekey med koden "EFUTURE", og deltag i lodtrækningen om en Bikekey x eMini Low fra den danske cykelproducent EFUTURE.

Digitalisér din egen cykel med Bikekey - og vind en spritny!

Bikekey er Danmarks moderne cykelregister. Vi skaber benspænd for cykeltyve og beskytter samfundet og miljøet. Hvordan?

Ved at forbinde stelnummeret på din cykel til dit Mit-ID, så at ejerskabet altid kan føres tilbage til dig. På den måde kan andre anonymt kontakte dig hvis du skulle miste din cykel, ligesom at du kan hjælpe andre med at få deres cykler tilbage.

Vi sender dig en cykelnummerplade, der både præventivt signalerer din cykels registrering for uvedkommende og med sin unikke QR-kode digitaliserer dit stelnummer, som nemt kan skannes af andre for at tilgå din cykel.

Ved at have udelukkende Mit-ID-verificerede brugere sikrer vi fuld transparens i brugthandelen af cykler og gør det umuligt at videresælge hælervarer, som ellers udgør det største incitament for cykeltyve.

Slut dig til flere tusinde andre cykelejere i Bikekey-fællesskabet - og vind en spritny EFUTURE cykel!

Se cyklen hos EFUTURE (bemærk: anden farve).
Konkurrencebetingelser

Dansk cykeldesign og cykelsikring i topklasse

Vi har fusioneret vores innovative cykelsikringsløsninger med EFUTURE's cykeldesign - så du kan vinde en cykel med det bedste fra begge verdener.

Integreret Bikekey cykelnummerplade

Sammen med EFUTURE har vi skabt en cykel med vores cykelnummerplade monteret under lakeringen for den ultimative beskyttelse.
Mockup

Batterisikring med UV Permamark

Batteriet kommer med vores UV Permamark. En permanent mærkning med flourescerende egenskaber, der giver dit batteri et unikt og søgbart ID.
Mockup

Livstids Bikekey cykelregistrering

Din nye EFUTURE cykel modtager livstids Bikekey cykelregistrering. Dermed kan du nyde godt at vores register-funktionalitet hele cyklens levetid!

Hvordan deltager jeg?

Følg disse tre trin for at modtage både din gratis* cykelregistrering - samt deltage i konkurrencen om vores EFUTURE x Bikekey el-cykel.

Registrer din cykel

Opret en Bikekey bruger og påbegynd registreringen af din cykel. Vi forbinder din cykel til dig via dit Mit-ID så at ejerskabet kan føres tilbage til dig.

*Brug koden "EFUTURE"

Vælg herefter 1-årig registrering til 99,- DKK - anvend koden EFUTURE for at modtage din rabat. Vi opkræver porto for at kunne sende dig din cykelnummerplade.

Vi kontakter dig direkte

Er du den heldige vinder kontakter vi dig direkte per mail og telefon. Vi arrangerer enten transport eller fragt af cyklen hjem til dig.
Konkurrencebetingelser