MacBook mockupiPhone mockup

Bikekey og DCU indgår samarbejde - og du kan tage del i det

Bliv forhandler af Bikekey cykelregistreringer i unikt DCU-design, der både skaber mersalg og god kunderservice for dig som forhandler, samtidig med du støtter den danske cykelsport ved hvert enkelt salg. Læs mere om Bikekey og hvad vi tilbyder dig som forhandler på denne side.

I samarbejde med Danmarks Cykle Union

Bikekey og Danmarks Cykle Union er gået sammen om at forbedre vilkårene for danske cyklister landet over. Derfor har vi, i tæt samarbejde med Danmarks Cykle Union, udviklet en ny unik nummerplade i DCU's brand.

Denne specielle nummerplade vil kun blive solgt ved specielt udvalgte forhandlere og ved hvert enkelt salg går 50,- DKK direkte til DCU, og deres arbejde som medlems- og interesseorganisation for cykelentusiaster.

Styrk din butik og skab mersalg med Bikekey

1. Spørg kunden, om de ønsker cyklen registreret på Danmarks nye cykelregister – det mindsker chancen for tyveri

Salget kan foretages både på nye cykler og reparationer.

2. Kunden siger ja

Nemt mersalg, der øger den gennemsnitlige omsætning pr. kunde

3. Kunden registrere sig selv og deres cykel

Du skal blot afleverer nummerpladen til kunden efter et salg. Via nummerpladen kan kunden selv registrere sig på under 5 minutter.
"Bikekey er et rigtigt godt bud på hvordan vi gør det danske cykelsamfund mere tillidsfuldt, trygt og bæredygtigt."
Pia Holm Steffensen
Underdirektør, Forsikring & Pension

Gør som tusindvis af andre cykelejere

Beskyt din cykel. Gør den digital.

Sælg Bikekey med det samme - eller lad os sælge det senere

Sælg registreringen direkte i butikken

Sælg Bikekey cykelregistreringer som tillægsprodukt ved at slå æsken ind i kasseapparatet og sælg det som alle andre produkter i butikken. Du modtager halvdelen af tilbagevendende betalinger.

Giv kunden en gratis prøveperiode med vores Bikekey forretningsportal

Opret kunden med navn, mail og nummerplade-ID og sæt nummerpladen på cyklen - nummerpladerne modtager du gratis fra os. Kunden får tilsendt et oprettelseslink og er forbundet til din butik og kan færdiggøre sin registrering derhjemme. Du modtager stadig halvdelen af tilbagevendende betalinger.

Tilbyd UV Permamark som det oplagte tillægsprodukt

Permanent mærkning til cykelstel & batterier

Uanset om du har solgt cykelregistreringen direkte eller tilbudt kunden 1-års registrering via forretningsportalen, vil det være oplagt at tilbyde kunderne vores permanente mærkningsløsning - UV Permamark. Permamark er nærmest umuligt at fjerne fra cyklen og lyser op under UV, hvilket skabet en ekstra tryghed for kunden.

Påsættes på under 1 min

Bikekey UV Permamark er desuden let at påsætte og tager en cykelmekaniker omkring 1 minut og er altså en nem måde at øge omsætningen i butikken på.

Priser

Prøv konceptet uforpligtende:
Prøv det i din butik med 10 stk og betalt først, når de er solgt
Indkøbspris (minimumskøb 100 stk):
100,- DKK eks moms pr stk (Halvdelen går til DCU)
Vejledende udsalgspris:
250,- DKK inkl moms pr stk
Dækningsbidrag:
100,- DKK pr stk.
Dækningsgrad:
50%
Header image

Hvad er Bikekey? De tre vigtige pointer for kunden.

Sælg Bikekey på den rigtige måde for markant mersalgs-potentiale
Mockup

Bikekey cykel-nummerpladen - moderne, skanbar & præventiv cykelmærkning

Med cykel-nummerpladen digitalisere vi kundens stelnummer, og gør det markant lettere og hurtigere for andre at tilgå din cykel på registeret, samtidig med at det sender et stærkt signal om, at cyklen er forbundet til kundens MitID.
Mockup

Sikre og transparente ejerskift med Mit-ID verificerede cykelhandler

Ved at have udelukkende Mit-ID-verificerede brugere sikrer vi fuld transparens i ejerskiftet mellem køber og sælger. Med Bikekey gør vi det umuligt at videresælge hælervarer, som ellers udgør det største incitament for cykeltyve, ved at kræve både Mit-ID og to-faktor godkendelse ved ejerskabsflyt.
Mockup

100.000 cykler skrottes årligt. Vi sender dem i stedet tilbage ud i samfundet.

For mange kunder er miljø og bæredygtighed vigtige parametre. Vi forbinder kommuner, ejendomadministrationer, og andre relevante aktører med cykelværksteder landet over, der afhenter og istandsætter indsamlede ejerløse cykler, der ellers ville være blevet skrottet.
Mockup

Nemt opsalg ved både nysalg og reperationer

Bikekeys cykelregistreringer er det perfekte supplement til ethvert nysalg eller cykel-reperation, der gør det muligt for dig at forøge dit salg ved de fleste lejligheder.
Mockup

Nem og intuitiv registrering i forretningen skaber god kundeservice

An all-in-one customer service platform that helps you balance everything your customers need to be happy.

Vi samarbejder med over 100 forhandlere og producenter i Danmark

I samarbejde med det danske cykelsamfund

Kontakt os

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
René Nørgård
Salgsansvarlig
rene@bikekey.com

Cirkulær cyklisme for en bæredygtig fremtid

Med vores innovative platform til cykelregistrering og -administration forbinder vi cykler på tværs af private, virksomheder og det offentlige med det formål at gøre Danmark til verdens mest bæredygtige cykelnation
Credit card mockups

Vi gør cykelsamfundet cyklisk

Powerful, self-serve product and growth analytics to help you convert, engage, and retain more users. Trusted by over 4,000 startups.
Sundhed og Trivsel
Cykling er en fremragende form for motion, der forbedrer den fysiske og mentale sundhed. Det reducerer risikoen for livsstilssygdomme som hjertekarsygdomme, diabetes og overvægt, hvilket fremmer en sundere befolkning.
Bæredygtige Byer & Lokalsamfund
Cykling er en miljøvenlig transportmetode, der ikke producerer skadelige emissioner. Ved at reducere antallet af biler på vejene bidrager cykling til at forbedre luftkvaliteten og mindske trafikpropper, hvilket gør byerne mere beboelige og sunde.
Ansvarligt Forbrug & Produktion
Vi forbinder alle relevante parter i det danske cykel-landskab for at skabe et cyklisk øko-system for alle cykler i Danmark. Mister du din cykel sørger vi for, at den bliver istandsat og får et nyt liv når den bliver fundet.
Klimaindsats
Cykling er en CO2-neutral transportmetode og reducerer udledningen af drivhusgasser i forhold til bilkørsel. Ved at fremme cykling kan samfund reducere deres klimapåvirkning og bidrage til at bremse klimaforandringerne.